Operatív segítség a mindennapokban, számtalan Önnek időigényes és bonyolult területen!

Gondot okoz Önnek a szálláshely foglalási rendszer felépítése? Szeretne azonnali és direkt foglalási/ajánlatkérési lehetőséget weboldalán? Nincs ideje kezelni a különböző felületeket(Szállás.hu, Booking, stb? Automatizálni szeretné a mindennapjait és megkönnyíteni a vendégfogadást? Árazás, konkurenciaelemzés, csomagajánlatok készítése….ugye mennyi mindennel kell foglalkoznia? 

Kevesebb adminisztráció, több bevétel, biztos háttér a mindennapokban?

Ha a fenti sorok ismerősen csengenek, Ön egészen biztosan a Marschal Consultingot keresi!

Felépítjük szálláshelye foglalási rendszerét!

Kialakítjuk az árképzést és a csomagajánlatokat!

Beállítjuk az utazási portálokat: Booking, Szállás.hu, Szállásvadász, Maikupon, Maiutazás, Szállásguru

Weboldalt fejlesztünk!

Arculatot készítünk!

Beépítjük és beállítjuk a foglalási modult!

Google Performance Max kampányok segítségével közel ⅔-ára növeljük a direkt foglalási arányt!

Dőljön hátra és utazzon velünk a könnyebbség irányába!

Arculatot készítünk!

Beépítjük és beállítjuk a foglalási modult!

Google Performance Max kampányok segítségével közel ⅔-ára növeljük a direkt foglalási arányt!

Dőljön hátra és utazzon velünk a könnyebbség irányába!

Csapatunk egy megállapodásban vállalja az értékesítési és marketing feladatainak teljeskörű kiszolgálását kedvező feltételek mellett, hogy Önnek kizárólag a vendégfogadással, számlázással és a mindennapi működtetéssel kelljen foglalkoznia! Értékesítési és marketing szakemberek fiatal közösségének találkozása a miénk egy grafikussal, fotós és webfejlesztő csapattal, így az induláshoz és a mindennapjaihoz egy komplett stáb fog hozzájárulni szaktudásával! 

A kis szobaszámú apartmanoktól, panzióktól akár a nagyobb hotelekig vállaljuk:

 • szállodai szoftverek optimalizálását, beállítását (Hostware, SabeeApp, Resnweb stb)
 • szállodai szoftverek nulláról való felépítését, elindítását (Hostware, SabeeApp, Resnweb stb)
 • a szálláshely saját admin felületeinek optimalizálását, átvilágítását, fejlesztését a szállásközvetítői felületeken (röviden OTA-k, mint Szállás.hu, Booking, Szállásvadász, Wellnessakció stb)
 • árazások és csomagajánlatok felülvizsgálását, elkészítését, feltöltését a partneroldalakta (OTA-kra)
 • éves sales terv kialakítását, lekötését és monitoringozását
 • weboldal készítését
 • recepciós kollégák képzését, fejlesztését úgy, mint szállodai szoftverek kezelése, OTA-k kezelése, timing, általános recepciós feladatok elvégzése
 • a szálláshely teljeskörű fotózását
 • arculati  kézikönyv elkészítését
 • Facebook, Instagram kezelését, optimalizálását
 • Google Ads feltérképezését, feltöltését és üzemeltetését

Kérjen online konzultációt és ajánlatot még ma!

Kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Válasszon étlapunkból a különböző szolgáltatások közül, állítsa össze magának a kért szolgáltatáscsomagot egyedi igényeire szabva!

Kérjen konzultációs időpontot!

Hívjon minket!

Ügyfélvélemények

Szolgáltatásainkról röviden:

Egy szálláshely életében az egyik legfontosabb tényező, mindennek az alapja a megfelelően felépített és kezelt szállodai szoftverek, PMS rendszerek optimális felépítése, használata. Csapatunk a már meglévő rendszereket úgy tudja optimalizálni, hogy mind foglalói, mind fogadói oldalon tökéletes, egyszerűen, érthetően működő szoftvereket használhassanak, a betáplált adatok és paraméterek mindent lefedjenek és elérjék az optimális működést.

Emellett vállaljuk a megrendelt rendszerek teljes körű feltöltését az alapoktól, majd a feltöltés utáni átadását a szálláshely részére. Legyen szó Hostware-ről, SabeeAppról, esetleg Resnwebről, mi bármit megoldunk!

Fent van a legnagyobb OTA-kon, de nem az igazi, mert nem hoz annyi vendéget, mint várta? Rendelkezik Szállás.hu, Booking, Szállásvadász vagy akár Wellnessakció regisztrációval, de az értékesítés nem pörög? Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a szállásközvetítői oldalak optimalizálásában is! Átnézzük a meglévő regisztrációt, kiértékeljük a megjelenés formai és tartalmi elemeit, majd javaslatot teszünk azok frissítésére, feltöltésére – az értékesítést és a több eladást szem előtt tartva. Kérésre a frissítést akár teljes egészében is elvégezzük!

A szolgáltatói szektorban minden azon múlik, hogy az értékesíteni kívánt árak, ajánlatok, csomagok érthetőek, átláthatóak-e, valamint hogy azok felkeltik-e a potenciális vásárlók, vendégek érdeklődését és foglalásra ösztönzik-e őket? Mi segítünk árait, ajánlatait frissíteni, igény esetén új csomagokat alakítunk ki és teszünk össze annak érdekében, hogy azok átláthatóak és eladhatók legyenek.

A szálláshely telítésének, értékesítésének szentháromsága az, hogy jól működő direkt foglalási rendszer, szuper termékek és megfelelően működő közvetítői oldalak legyenek a kezünkben. Utóbbit éves kiemelések, megjelenések lekötésével lehet és kell is erősíteni, fejleszteni. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a legjobb helyeket és kiemeléseket tudjuk partnereinknek lekötni, valamint éves sales terv elkészítése esetén kedvezményeket is tudunk biztosítani azoknak, akik rajtunk keresztül rendelik meg a partnerektől a főoldali, aloldali kiemeléseket, hírleveleket, Facebook- vagy blogposztokat, valamint akár az egyéb, offline reklámokat, úgy mint tévé, rádió és nyomtatott sajtó termékei. Mi ezek megrendelését, leszervezését és szemmel követését, optimalizálását is vállaljuk!

Csapatunkat több olyan szállodai szakember erősíti, akik maguk is recepciósok, recepció vezetők, értékesítők, F & B menedzserek vagy szállodavezetők voltak. A szálláshelyen végbemenő folyamatokat teljeskörűen ismerjük, értjük, így azoknak megértésében,  optimalizálásában is segíteni tudunk. Vállaljuk továbbá szállodai szoftverek és rendszerek oktatását, szakemberek képzését, fejlesztését. Jelszó: minél szakszerűbb a csapat, annál boldogabb a vendég; minél boldogabb a vendég, annál jobban hajlandó költeni a minőségi kiszolgálásra és időtöltésre!

Régen volt már szálláshelyén teljeskörű és profi fotózás? Esetleg sosem készítettek minőségi, az értékesítés elősegítő képi és videós tartalmakat? A Marschal Consulting erre is kiváló megoldás! Elérhető, megfizethető áron készítünk a tulajdonos, üzemeltető és a vendég számára is szemet gyönyörködtető külső- és belső fotókat: ideértve homlokzati képeket, parkolók, parkok, kerthelyiségek, szálláshely közösségi terek, étkezők, éttermek, valamint szobák képeit, videós tartalmait. Kényeztesse el Ön is az érdeklődők és vendégek szemeit egy minőségi képi anyag elkészítésével!

Szálláshelyének weboldalába beépítésre kerül/került a direkt foglalás és/vagy ajánlatkérés lehetősége, melyhez teljeskörűen META(Facebook és Instagram) kampányokat allokálunk, illetve Google Ads hirdetéseket eszközölünk igényre szabva. Partnereinknél a direkt foglalási ráta átlagosan 70%, melyhez mind a kreatívok gyártását, mind a hirdetések és kampányok kezelését vállaljuk a mindennapokban. Tartalomírók, grafikusok, PPC managerek segítségével.

Referenciák